Героя Небесної сотні по-особливому вшанував юнак з Тернопільщини (Відео)

Опубліковано:
17 Вересня, 2017

Співак з Тернополя Андрій Лучанко написав пісню «Небо падає» і присвятив її загиблому Герою Небесної Сотні, збаражчанину Устиму Голоднюку.  Відо з цією піснею набрало вже близько 200 тисяч переглядів. До слова, Андрій Лучанко учасник співочих конкурсів «Х-фактор» та «Голос країни’5».

Читайте також

Тернополянка Маша Стопник пройшла перший кастинг «Х-Фактор 8» (Відео)

«Я підготував авторську пісню, яка називається «Небо падає», присвячену Герою Небесної Сотні, нашому земляку Устиму Голоднюку зі Збаража.   Я його особисто, на жаль, не знав, але я його неодноразово бачив на Майдані. Його важко було не помітити… Життєрадісний хлопець, який завжди носив «миротворчу» голубу каску. Я бачив інтерв’ю з його батьком, де він розповідав, як Устим запропонував казати «Небо падає» у разі небезпеки для Майдану… Ці слова так запали мені в душу, що я відразу ж написав пісню…»,   —  зазначив сам Андрій. –  «Я просто написав цю пісню в пам’ять про людину, яка надихнула багатьох людей і надихає досі, надихає всю країну боротися і йти до останнього»,  — пише «НОВА Тернопільска газета».

До слова, він, неодноразово виступаючи у зоні АТО і у госпіталі для поранених вояків, точно знає, як це — «нести людям щастя і любов»…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лучанко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Х-фактор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: