Рівненські футболісти планують оселитися в Тернополі?

16.09.2017 14:43   Джерело: народний клуб Верес
Опубліковано : Галина Кіт

Загальновідомо, що футбольний клуб «Верес» не  має де тренуватися, оскільки їх стадіон мають реконструювати. Коли ремонтні роботи завершаться, ніхто не знає. Втім, футболістам потрібно десь тренуватися, тож як запасний варіант керівники клубу розглядають поле тернопільського стадіону.

З цього приводу до Файного міста 13 вересня, приїздив президент ФК «Верес» Олексій Хахльов та один з представників Федерації футболу України, який відповідає за безпеку стадіонів, – повідомляє народний клуб Верес.

Читайте також

Пророчі слова Сергія Притули збентежили користувачів соціальних мереж
Тернопільщина: в обласному футболі набирає обертів друге коло

Нагадаємо, на Тернопільському міському стадіоні вперше за часи Незалежної України проводять масштабні роботи по заміні трав’яного покриття футбольного поля. Розпочалися вони 8 серпня і мають завершитися до кінця цього тижня. Як повідомив «Номер один» начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Микола Круть, нині роботи на завершальній стадії. Працівники компанії «Українські газони» рулонами встеляють траву. Якщо погода не стане на заваді, то, за словами пана Миколи, роботу мають завершити до кінця тижня.

Зауважимо, що на сьогоднішній час “Верес” свої домашні матчі проводить у Львові, .На рівненському ж "Авангарді" поки планується реконструкція. Коли вона розпочнеться, поки невідомо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: народний клуб Верес  

Коментарі