Пенсіонерка знімала гроші в одному з відділень банку. Там її підстерегли шахраї, розігравши цілу сцену, щоб заробити дармові гроші. І жінка попалась на їхній гачок.

Зловмисника стежили за відвідувачами банку, хто і яку знімає суму. Обравжи жертву, одни із них непомітно йшов за нею, а інший в цей час кидав під ноги гаманець із фальшивими грошима.

Читайте також

В жительки Великої Березовиці вкрали планшет
У тернополянина поцупили рибальський човен
За доброту віддячили крадіжкою

Жінка, побачивши на дорозі гаманець, хотіла підняти його, та до неї одразу ж підбіг невідомий, підібрав знахідку і запропонував розділити гроші навпіл. Пенсіонерка погодилась. Коли ж готівку поділили, до них підбіг ще один чоловік, за явивши, що це його гаманець, почав звинувачувати обох у крадіжці та пригрозив викликати поліцію. Аферист гроші повернув, віддала «знайдене» й жінка. Однак незнайомець, скоріш за все заламав купюри і сказав, що не вистачає двох тисяч. В результаті пенсіонерка віддала не фальшиві купюри, а гроші, які зняла в банку, і то суму, у два рази більшу, втративши 5200 гривень. Потерпіла, зрозумівши, що стала жертвою шахраїв, звернулась у поліцію.

Особи підозрюваних вже встановлено. Їх розшукують.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаманець, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: