За прогнозами обласного гідрометеоцентру, пориви вітру сягатимуть 17 – 22 метри за секунду. Температурні показники до кінця доби залишатимуться високими, а далі поступово знижуватимуться.

«Упродовж доби на Тернопільщині спостерігатиметься мінлива погода. По всьому регіону можливі пориви вітру 17 – 22 метри за секунду. Також спостерігатиметься мінлива хмарність. Поки що опадів не передбачається, але далі упродовж тижня в регіоні можливі дощі і грози. Також будуть характерні різкі зміни погодних умов. У Тернополі температура повітря підвищуватиметься до двадцяти двох градусів тепла, по області – до двадцяти шести градусів вище нуля. Але далі температурні показники поступово знижуватимуться», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

Також метеорологи передбачають: наступного тижня середньодобова температура повітря знизиться.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грози, #дощі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штормове попередження
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: