45-річна жителька Монастирисьок працювала в одному з тернопільських супермаркетів. Там потоваришувала з тернополянкою 1961 року народження. Жінка не мала де зупинитися, тож місцева жителька запропонувала їй кімнату у своїй квартирі.

За деякий час до тернополянки почали дзвонити представники кредитної спілки і вимагали повернути борг. Як з’ясувалося, саме нова подруга і взяла кредит на ім’я потерпілої. Жінка забрала паспорт тернополянки та пішла з ним у кредитну спілку оформляти “швидкий кредит” –  1500 гривень. Гроші шахрайці видали, оскільки вона схожа з власницею документу. Паспорт підкинула власниці назад, а сама поїхала на Монастирищину.

Аферистку розшукали. Вона у скоєному зізналася. Жінці інкримінують статті 190 ККУ – шахрайство та 357 ККУ – викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: