Більше сотні шанувальників всесвітньовідомого гурту AC\DC з’їхалися до Тернополя. Міжнародна зустріч фанатів AC\DC проходить вперше. Серед прихильників легендарного  гурту, які прибули до файного міста – жителі Литви, Італії, Франції, Німеччини, Швеції. Такий з’їзд проводять уже вчетверте: двічі зустрічі проводили в Німеччині, де і народилася така ідея, а ще  один раз прихильники AC\DC збиралися у Шотландії – на батьківщині Бона Скотта. Фан-зустріч  провели у Тернополі тому, що у цьому місті у свій час запропонували створити український  фан-клуб у 2014 році. Фанати гурту символічно одягнулися у джинсові безрукавки з нашивками та підписами музикантів AC\DC. До речі, вбрання з цими підписами, вони ніколи не перуть.

Добиралися до Тернополя – хто чим. Фанати з Німеччини, наприклад, їхали потягом 28 годин. А от англійці потратили 3 доби на доїзд. Та усі ці люди кажуть, якою б важкою не була дорога і які б пригоди не ставалися з ними – це варто того, щоб зустрітися з однодумцями – людьми із тими ж смаками, які розуміють цінність гурту AC\DC.

Шанувальників легендарного музичного колективу тернополяни зустріли тепло, одразу провели для гостей екскурсію містом, під час прогулянки на катері показали красу тернопільського ставу, під час звучала музику AC\DC, а також куштували «AC\DC-торт», діаметр якого становив 1 метр. Також приїжджим подарували нашивки на згадку про першу фан-зустріч в Україні, а також  шоколадні сувеніри з картою України. 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #AC\DC, #з’їзд, #став, #фанати
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: