Тернополянка, яка підкорила «Х-фактор», зіграє головну роль у фільмі «Серафима» (Відео)

Опубліковано:
14 Вересня, 2017

Тернополянка Марія Стопник здивувала усіх не лише своїм голосом, який продемонструвала всій країні на шоу «Х-фактор», а й акторською майстерністю. Дівчина виявилася досить талановитою актрисою і зніматиметься у повнометражному художньому фільмі “Серафима”. Там вона зіграє головну роль.

Читайте також

Життєва драма відомої тернопільської співачки
Тернополянка Маша Стопник пройшла перший кастинг «Х-Фактор 8» (Відео)

В основі кінострічки – фантастика з елементами драми, за мотивами однойменного роману Олеся Ульяненка. У сюжеті йдеться про семирічну дівчинку Серафиму із приморського містечка, яка втопилася, але все ж прийшла до тями і після цього випадку в неї з’являється потяг і талант до трав, зокрема, до створення отрут.

Проект стрічки – один із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисер і сценарист- Марися Нікітюк, продюсери – Юрій Мінзянов та Мирослав Слабошпицький.

Зйомки фільму стартують влітку 2018 року, а побачити продукт можна буде у 2019-му.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марія стопник, #маша топник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співачка, #тернопіль, #тернопільські новини, #Х-фактор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: