Свій «ВАЗ 2101» житель Чорткова припаркував поблизу одного із торгових закладів у районному центрі та пішов за покупками. Коли повернувся – авто на місці не було. Довелось викликати поліцію.

Оперативними заходами злодія розшукали. Ним виявився знайомий потерпілого, 26-річний житель села Мухавка, в минулому судимий за крадіжку, без постійного місця роботи. Авто пригнав на власне подвір’я, увімкнув музику й сидів у салоні. Так його і застали поліцейські.

На кримінал чоловіка штовхнуло бажання помститися. Раніше він працював у власника Жигулів, виконучи ремонтні роботи. Між ними виник конфлікт щодо оплати праці. Чоловіки навіть побилися. Крадій стверджує, що господар не доплатив йому. Тому решту вирішив компенсувати крадіжкою авто, випадково побачивши авто чортківчанина у місті.

Чоловіка затримали. Кримінальне провадження розпочато згідно статті 289 ККУ.

 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #злодій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угон, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: