Тернополянка, яка намагалась стрибнути з даху, розповіла, чому зважилась на такий крок

14.09.2017 07:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На вулиці Морозенка матір трьох дітей намагалась покінчити життя самогубством і стрибнути з даху. Жінка перебувала в стані афекту та кричала, що не хоче жити, - пише Доба.

Читайте також

На Тернопільщині злочинець-ґвалтівник напав на жінку
У тернопільському парку повісився чоловік

Поспілкувавшись із краянкою правоохоронці дізнались, що вона самостійно виховує трьох малолітніх дітей, допоки чоловік відбуває покарання в місцях позбавлення волі. Заспокоївшись, жінка розповіла, що на такий відчайдушний крок її підштовхнуло скрутне матеріальне становище в яке раптово потрапила.

Поліцейські викликали на місце події бригаду швидкої медичної допомоги. Медики доправили її до Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні.

Як зазначила завідувач п’ятого психіатричного відділення Оксана Бойчак, жінці надали кваліфіковану допомогу спеціалістів, після чого відпустили по місцю проживання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі