Новий начальник ПП розповів про четвертий набір у команду поліцейських

Опубліковано:
13 Вересня, 2017

У Тернополі знову оголосили набір до Патрульної поліції Тернополя. Для того, щоб стати поліцейським потрібно заповнити анкету, скласти тести, пройти медичне обстеження, далі фізичні нормативи та співбесіда, – пише Доба.

З десятого вересня стартував четвертий набір у команду поліцейських, триватиме до 9 жовтня. Начальник патрульної поліції міста Тернополя Михайло Білецький розповів, що особливо важливо підготуватися до цього набору, адже це перший етап розвитку реформи.

Читайте також

Патрульні виявили чоловіка на залізничній колії
Нетеверезий водій до патрульних: «Мене за кермом не було!»
Патрульні запобігли спробі самогубства

– У нас кадровий голод, люди переводяться у вищі структури. Наразі в нас іде етап формування, будуть тактичні групи та дорожньо-патрульна поліція. Ми уже працюємо в області, розширюватиме штати й відпрацьовуватимемо райони, — каже Михайло Білецький.

Основні вимоги до кандидатів – вік від 21 до 35 років, посвідчення водія (категорія В). Запрошуються на службу в Управління патрульної поліції не тільки жителі Тернополя, а й мешканців з області. Також чекають студентів-п’ятикурсників, магістрантів. Заробітна плата складає від восьми тисяч.

Начальник кадрового забезпечення Петро Гаврих зазначив, перший набір тривав з 12 червня до 14 липня, кандидатів у команду патрульних було 529, успішно пройшли весь набір 71. Зараз 58 працівників прийняті на службу і навчаються у Рівному. У другому наборі 75 склали тести на знання законодавства та логічне мислення. Проходять військово-лікарську комісію, далі фізична підготовка і співбесіда. Одночасно з другим триває реєстрація на третій набір.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нарада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: