Нардеп Надія Савченко зізналася, що працювала в сексі по телефону

Опубліковано:
12 Вересня, 2017

Нардеп Надія Савченко розповіла про свій незвичний спосіб заробітку – у 21 рік політик працювала у сексі по телефону. Про це вона сама розповіла в інтерв’ю виданню “Главком”.

Савченко стверджує, що змогла туди влаштуватися  через “адекватне ставлення до всього”.

 

“Таку роботу може витримати не кожен, я це побачила на відборі. Ми з подругою шукали роботу, побачили оголошення у газеті: “девушка, с приятным голосом, с умением разговаривать на любые темы”. Я не знала, що це. Приїхала туди, мені дали якийсь бульварний роман, сказали прочитати на мікрофон сексуальну сцену. Я спочатку подумки посміялася з цього. Багато дівчат, які прийшли на відбір, були у шоці, йшли звідти, мало хто міг це прочитати. Я собі сказала: “ти актриса, ти це прочитаєш”. Прочитала”, – згадує народна обраниця.

Вона додала, що на той час отримувала хорошу плату за таку роботу.

“Зарплата на той час була шикарною – 100 доларів.  Треба було проходити офіційне оформлення, можна було з 23 років. Мені у той момент був 21”, – додала вона. Більше читайте тут: 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #надія савченко, #робота, #секс по телефону
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: