Рух «Справедливість» рішуче засуджує масові затримання і репресії активістів, які 10 вересня були на КПП «Шегині» 

12.09.2017 11:27   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні затримали активіста Руху Нових Сил Саакашвілі з Черкас Андрія Котиченка. Майданівця, який у 2014 році відстоював волю і прагнення українського народу до демократії і справедливості, як злочинця під вартою везуть до Львова. А 11 вересня 15 представників МВС затримали Олександра Бурцева з Івано-Франківська. 

Рух «Справедливість» вимагає негайно звільнити ні в чому не винних людей! Лідер Руху Валентин Наливайченко закликає люде згуртуватися та разом, як у неділю, відстояли конституційне право Михайла Саакашвілі на повернення в Україну, сьогодні разом відстояти порушені права кожного, хто зазнає утисків від цієї влади! 

Читайте також

«Чесно» в гостях у «Справедливості»
Українська влада впевнено скочується в прірву диктатури
Михайло Головко про «прорив» Саакашвілі: «Кордон – це ознака держави та її суверенітету»
Саакашвілі прорвався через кордон

«Вони зараз діють методами ФСБ – затримують активістів по одному. Застерігаємо владу і закликаємо її представників негайно припинити політичні репресії та відпустити тих, хто вже затриманий! Ми разом об’єднавшись, будемо боротися за кожного активіста, за кожного свого соратника!» — наголошує лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. 

Нагадаємо, що від учора працює Штаб правової допомги людям, які 10 вересня протестували проти незаконних дій влади і «тітушок» на КПП «Шегині». Юристи надаватимуть безкоштовні консультації кожному, хто потребує правової допомоги. Телефон Штабу: +38 (067) 469 65 30, електронна адреса: law@spravedlyvist.com.ua, регіональні підрозділи: http://www.spravedlyvist.com.ua/regionalni-pravovi-tsentri


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі