Відома бізнес-леді і громадська діячка похвалила тернопільських патрульних (Відео)

Опубліковано:
11 Вересня, 2017

У п’ятницю, 8 вересня, на вулиці Котляревського, трапився прецедент між власником мережі аптек Борисом Рубленком та тернопільськими патрульними. Чоловік припаркував автомобіль посеред проїзної частини. Зі скаргою  на це на лінію 102 звернувся тернополянин. Правоохоронці відразу відреагували на правопорушення. Фото та відео з події опублікувала на сторінці у Фейсбук відома бізнес-леді і володнтер Ружена Волянська:

«Перед законом всі рівні”. Але ці слова лише пустий звук для Рубленика Бориса Борисовича, котрий відбирає у людей майно, самозахоплює землю (під прикриттям правоохоронних органів, чиновників і судів). І той, хто звик “по дзвінку зверху” вирішувати всі питання , сьогодні нашими спільними зусиллями із представниками дорожнього патруля, автомобіль, котрий нахабно Рубленик Борис Борисович припаркував на тротуарі біля Тернопільського міськрайонного суду, під дорожнім знаком “зупинка заборонена” та перегородивши половину дороги, даний автомобіль було відправлено на штрафмайданчик. Вперше за історію, я так розумію! 
Я хочу визнати зразкове для інших виконання своїх службових повноважень патрульними – Цигилика Івана та Кондрат Лілії , котрі не схилили голову перед цією особою і виконали свій обов’язок! Ви зразок для інших! 
А тим представникам із “служб”, котрі підняли “хвилю” з цього приводу, щоб негайно повернути Рубленику авто, то наголошую: відкиньте ці старі звички і подавайте у відставку. Ми ступаємо на шлях перезавантаження- “по дзвінку” ера закінчується.  Стало відомо, що Рубленик написав за порадою своїх “радників” написати липові заяви на цих достойних патрульних, наче його хтось бив! Очевидці вже дали свої покази, що це повна нісенітниця! Будемо ставати на захист Лілі і Івана».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борис рубленик, #евакуація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульні, #поліція, #ружена волянська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: