Юна і талановита тернополянка зіграє головну роль у фантастичному фільмі «Серафима» (Відео)

Опубліковано:
10 Вересня, 2017

Під час першого кастингу шоу голосиста дівчина виконала  «Mama Knows Best» Jessie J  та …підкорила серця суддів. Зал аплодував стоячи. «Ви для мене – показник бійця», – зазначив Андрій Данилко. А Олег Винник, здається, просто закохався у «вогняного соловейка», – пише Topnews.

Однак окрім вокальних даних Марія Стопник володіє ще й неабиякими акторським талантом.  Дівчина виконуватиме головну роль у повнометражному художньому фільму «Серефама».

Картина – за мотивами однойменного роману Олеся Ульяненка. Це українська фантастика з елементами драми. За сюжетом, дівчинка Серафима з приморського містечка в сім років втопилась, але раптом прийшла до тями. Після інциденту вона відкриває в собі незвичайну тягу і талант до трав, зокрема, до створення отрут, що робить її життєвий шлях містичним і тернистим.

Читайте також

Тернополянка Маша Стопник пройшла перший кастинг «Х-Фактор 8» (Відео)
У Тернополі відбувся допрем’єрний показ першого українського блокбастеру (Фото)

Проект стрічки став одним із переможців Десятого конкусного відбору Держкіно. Режисер і сценарист-  Марися Нікітюк, відома за фільмом 2016 року «Коли падають дерева», який отримав приз імені Кшиштофа в Каннах. Продюсери – Юрій Мінзянов і Мирослав Слабошпицький. Виробництіо – компанія «Крісті Фільм».

Зйомки  фільму розпочнуться влітку 2018-го. На екрани стрічка вийде у 2019-му. Поки ж насолоджуйтесь тизером картини, який знімали в Одесі та Києві. Наша Марія Стопник у ньому просто неперевершена. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #серафима, #стопник, #тернопіль, #тернопільські новини, #Х-фактор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: