Проморолик Тернополя в мережі Facebook переглянули понад 50 000 разів

Опубліковано:
9 Вересня, 2017

«Тернопіль – місто, що залишається в серці» – саме так називається перший професійний ролик, який зняли про місто. Втілив його в життя відомий режисер та кліпмейкер Тарас Химич, а мелодію написав композитор та співак Андрій Підлужний.

З ідеєю зйомок проморолика міста виступили представники ГО «Тернопіль Фест». Бюджет відеоролика – 84 тисячі гривень, фінансувала міська рада.

Знімали проморолик три дні, з 18 до 20 години, обробка та монтаж зайняли тиждень.

«Перше враження – найважливіше. Тому, коли я приїхав у Тернопіль, то прийшов дивитися на місто, як турист, щоб потім передати це у кадрі, – розповідає Тарас Химич. – Найголовніше у Тернополі – це став, який об’єднує тернополян навколо, і для мене це місце здалося українською Флоридою. Тому захотілося зробити легкий ролик, який буде акцентувати не на історії, а на відпочинку. І, звичайно, присутня у цьому ролику історія кохання».

Менш ніж за добу з часу опублікування лише у соціальній мережі Facebook ролик переглянули понад 50 000 разів та ще більше 2500 людей поширили відео.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підлужний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: