Тернопільські студенти погрожують влаштувати мітинг

Опубліковано:
9 Вересня, 2017

Відсутність гарячої води в місті остаточно допекло студентів. Так, вихованці Тернопільського національного економічного університету погрожують навіть зібрати мітинг. В мережі навіть з’явилася копія листа голови профкому студентів ТНЕУ Антона Шевчука до директора КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрія Чумака.

У ньому йдеться про те, що  в платі за гуртожиток закладені кошти за гарячу воду і жодних боргів виш немає, тож у випадку, якщо до 14 вересня не поновиться водопостачання, розпочнуться акції протесту, – повідомляє УНІАН.

У Тернополі постачання гарячої води припинили влітку під приводом планових ремонтних робіт у котельнях. Згодом надання послуги відновили на кілька днів з нагоди Дня незалежності та Дня міста. Після цього теплу воду знову не постачають, мотивуючи це великими боргами населення перед підприємством.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мітинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #страйк, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: