У Києві набирають обороти нелегальні перевезення. Блогер Ваня Черниш розповів на сторінці у Facebook про запуск другого за місяць маршруту без необхідних документів. Мова йде про маршрутку 32+99 (вулиця Північна – Площа Шевченка). У салоні вісить імітація витягу, щоб довірливі пасажири думали, що їх перевозять на офіційному транспорті. Однак, вказаного там ПП “Бус-Бізнес” немає у державному реєстрі.

“Департамент транспортної інфраструктурі КМДА, скільки триватиме ваша повна імпотенція в боротьбі з нелегальними перевезеннями у місті? І перевізники, бачачи що ви нічого не можете зробити, починають відкривати все більше і більше подібних маршрутів”, – написав Черниш.

Він зазначив, що від цього страждають не лише пасажири, які не отримують якісного сервісу, а й легальні перевізники – вони зіткаються з нерівною конкуренцією.

Блогер додав, що маршрут 478 також обслуговують ті самі вищезгадані люди на тих самих автівках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #маршрутка, #увага, #фейк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: