Тернопіль відвідав Почесний консул Австрійської Республіки Маркіян Мальський

Опубліковано:
8 Вересня, 2017

З офіційним візитом у Тернополі перебував Почесний консул Австрійської Республіки у Львові Маркіян Мальський.Основна мета приїзду – налагодження співпраці з міською радою.

На зустрічі обговорювалися питання економічної співпраці, обміну студентів, участі представників Тернополя у науковій конференції у Відні. Також обговорили можливість проведення Днів Австрії у Тернополі.

Нагадаємо, що днями місто відвідав також і Голова україно-бразилійської центральної репрезентації Вітторіо Соротюк. У Тернопіль він привіз пропозицію про партнерство із бразильським містом Прудентополіс.

– Вже в жовтні під час фестивалю бразильського кіно ми очікуємо на приїзд бразильського посла та мера міста Прудентополіс. До цього часу ми напрацюємо напрямки співпраці, а це буде і туризм, і культурна співпраця. Відтак, вже в жовтні ми підпишемо угоду про партнерство між містами, – розповів очільник міста Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #австрія, #консул, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: