Гола жінка вибігла на сцену на конкурсі краси краси, в якому брала участь тернополянка Олена Смакоус (Фото)

Опубліковано:
7 Вересня, 2017

Найвродливіша тернополянка Олена Смакоус не перемогла в конкурсі краси. На самому заході трапився доволі цікавий курйоз. Історія вже облетіла мережу. Тернополянка Олена Смакоус взяла участь у конкурсі краси “Міс Україна”. Перемогти у конкурсі їй не вдалось, відтак найкрасивішою дівчиною в Україні було визнано киянку Поліну Ткач. Вона представить нашу країну на конкурсі “Міс Світу”. Цікаво, що конкурс краси не відбувся без скандалу. 

Під час фіналу змагання, коли учасниці дефілювали у купальниках, на сцену вибігла оголена жінка.

Читайте також

22-річна українка стала «Королевою краси Всесвіту» (Фото)

Згодом з’ясували, що це була активістка Femen. Дівчина протестувала проти “справжнього сенсу конкурсу” і тим самим хотіла показати, що “Україна – не бордель”.

Нагадаємо, що тернополянка Олена Смакоус вже не вперше бере участь у конкурсах краси. В 2015 році вона стала найкрасивішою студенткою ТНЕУ, а потім і цілого Тернополя.

На Всеукраїнському конкурсі краси серед студенток Олена отримала титул “СтудМіс глядацьких симпатій”. Окрім цього, вона в 2015-му стала «1-шою Віце-леді Тернополя 2015». У 2017 році дівчина отримала корону конкурсу “Міс Тернопіль”, пише Галас з посиланням на Доба.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс краси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена смакоус, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: