Справжня мелодрама, проте із кримінальним фіналом, розігралась у Тернополі. Поки 30-річний чоловік був на заробітках закордоном, його благовірна закрутила роман з іншим, також тернополянином.

Читайте також

За телефон відімстив кулаками
Сповідь тернополянки: «Схопила його за вухо і вдарила головою об автомобіль…»

Повернувшись, чоловік про все дізнався. З дружиною розлучився, а на її залицяльнику вирішив підзаробити. До нього постійно телефонував з погрозами, вимагаючи 1000 доларів. До справи навіть залучив свого знайомого, якого видавав за місцевого «авторитета». На адресу потерпілого лунали погрози, що його «закатають в асфальт», і «поламають руки-ноги», якщо він не сплатить вказаної суми.

Чоловік звернувся в поліцію. Вимагача взяли під час передачі йому частини суми – 200 доларів. Його дії кваліфікували за частиною другою статті 189 Кримінального кодексу – вимагання за попередньою змовою групою осіб. Тепер ревнивцю загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Досудове розслідування триває і проти помічника вимагача.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шантаж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: