Родина міського голови Тернополя Сергія Надала не має жодного відношення до котелень на альтернативному паливі (Документи)

Опубліковано:
7 Вересня, 2017

Нещодавно окремими тернопільськими інтернет-ЗМІ була оприлюднена неправдива  інформація про нібито зв’язок родичів міського голови Сергія Надала з підприємством, яке займається впровадженням альтернативних котелень у Тернополі.

Зокрема, одне з інтернет видань назвало серед засновників підприємства ТОВ «Тернопіль-тепло”, яке займається будівництвом та експуатацією котелень на альтернативному паливі, родича Надала, що за даними видання є братом дружини. Мовляв, саме в через «участь родичів», міський голова активно підтримує впровадження котелень на альтернативно.

Однак такої особи немає серед засновників ТОВ «Тернопільтепло». В цьому легко пересвідчитись перевіривши інформацію про власників підприємства у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на сторінці Міністерства Юстиції.

null

Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Таким чином, окремі тернопільські журналісти або не вміють користуватися інтернетом та не знають, як перевіряти інформацію про реєстраційні дані, або ж свідомо вдаються до шантажу міського голови висмоктуючи сенсацію “з пальця”.

Так само непоодинокими є випадки, коли представників місцевого самоврядування, підприємців псевдоактивісти шантажують оприлюдненням «гучних розслідувань». Зокрема вчора, на Хмельниччині такі «активісти» вимагали хабара у 10 тис. доларів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #альтернативне паливо, #котельні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільські новини, #торф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: