З параду на Хрещатику – на Театральний майдан у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
7 Вересня, 2017

Одразу ж після завершення параду українських військ та військової техніки на Хрещатику в Києві, що проходив до Дня Незалежності, військовий ешелон відправився до Тернополя. На платформах — сучасні, надпотужні гармати «Геоцінт», «Мустанг», інша бойова техніка та амуніція та солдати і офіцери- контрактники Тернопільської окремої артбригади, учасники військових подій на Сході України.

– Мета нашого тут перебування наочна агітація до лав Українського війська солдатського, сержантського та офіцерського складу, що проживають у Тернополі. у селах і районах, А також профілактична робота серед юнаків та дівчат, хто вирішив стати військовим та захищати рідну Вітчизну,- каже прес- секретар, офіцер Тернопільської артбригади Юрій Кульпа.

Читайте також

Тернопільські автомайданівці допомагають бійцям 44 бригади в Тернополі
Вони побували у найгарячіших точках АТО: бійці 44-ої бригади повернулися в Тернопіль

 Під звуки духового оркестру  солдати демонструють прийоми бойового мистецтва, виправку. Багато  юних людей зацікавила збирання та розбирання  автомата Калашникову, одягання бронежилетів, касок та іншого спорядження. Гурт зацікавлених із захопленням слухають розповіді учасників АТО, які за ратний труд нагороджені бойовими медалями та орденами України. У надвечіря до Театрального майдану в Тернополі все більше підтягується  молоді. Студентів тернопільських вишів, коледжів, ліцеїв, старшокласники шкіл, гімназій обласного центру. Звучить мідь  військового оркестру, щира і відверта розмова, Там на Сході країни розриваються міни і снаряди,часто- густо роздаються кулеметні і автоматні черги, шугають снайпери А тут тихе надвечір’я файного міста, усмішки новобраних студентів , школярів, невеселі оч. Але іноді з вогниками оптимізмуі людей старшого покоління. Які так бажають і хочуть миру та спокою на рідній українській. Богом даній землі. 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #артилерія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #театральний майдан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: