Жінку, яка викинула немовля на смітник, розшукали

07.09.2017 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Нагадаємо, 31 серпня  житель села Ігровиця, сортуючи щойно привезене сміття, знайшов у ньому труп новонародженої дівчинки. Слідчі встановили, що сміття було привезене з обласного центру.

Оперативники перевірили практично всі житлові масиви Тернополя, відпрацьовували інформацію, яка надходила від небайдужих громадян. Горе-породіллю розшукали 4 вересня в одному з медичних закладів міста. Жінці 30 років, вона вже виховує 5-річну донечку.

Читайте також

Немовля, виявлене на Малашівському сміттєзвалищі, було народжене не в пологовому: подробиці інциденту

Спершу жінка намагаля обманути слідчих, розповідала, що лікує жіночі хвороби, а згодом почала стверджувати, що народила хлопчика. Та, зрештою, зізналася. Народжувала вдома в туалеті. За словами жінки, дитина народилася мертвою, тому вирішила її позбутися. Домомагала загортати дитину та виносити на смітник тернополянці її матір. Слідчі провели обшук у квартирі жінки, відта інформація, що немовля народилося саме там, підтвердилась.

Від чого воно померло – встановить екпертиза. А за фактом умисного вбивства матір’ю новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження згідно статті 117 ККУ. Слідство триває.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі