ПриватБанк прокредитував жителів Тернопільщини на 1 млн грн

Опубліковано:
6 Вересня, 2017

Лише на початку липня стартувала нова програма кредитування громадян від ПриватБанку “Швидкий Кредит”, але вже набрала неабиякої популярності серед громадян. Так, за період існування програми мешканці Тернопільщини отримали близько 1 млн грн кредитної позики.

“Цього року ПриватБанк взяв курс на кредитування громадян, – розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” Прикарпатського РУ ПриватБанку Роман Пасайлюк. – Окрім звичних карт “Універсальних” з кредитним лімітом, програм “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, цього року ми реалізували нові для нашого банку кредитні програми. “Швидкий кредит” дає можливість усім громадянам оперативно отримати кошти на термінові необхідні потреби, а програма “Теплі кредити” – одержати фінансову допомогу на заходи з енергоефективності”.

Швидкий кредит — відмінний спосіб вирішення будь-яких фінансових труднощів. Швидкість та простота — основні переваги такого кредитування. Програма надає можливість отримати суму кредитування на карту та зняти кошти в банкоматі вже через 15 хвилин після оформлення договору без додаткових комісій.

За останній період 160 сімей Тернопільщини скористались програмою з енергоощадження “Теплі Кредити” та ще близько 100 отримали швидкі грошові позики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: