Чим заняти дитину? До 15 вересня триває набір в модельну школу CITY LIFE MODELS (Відео, Фото)

05.09.2017 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Півроку тому стартував проект - CITY LIFE MODELS, створений MEDIA GROUP CITYLIFE. Це у своєму роді нова та сучасна школа моделей, яка проводить набір серед дівчат та хлопців, віком від 4 до 25 років. Уже із перших занять, найкращі з учнів,  показують себе на зйомках рекламних роликів та фотосетів для журналу. Про це та інше в інтерв’ю з адміністратором модельної школи  Тетяною Шило.

Звідки виникла ідея створити модельну школу?

Це гарне доповнення до першого глянцевого журналу CITY LIFE в Тернополі. Адже, ми є організаторами світських заходів у місті. Протягом року ми організовуємо десяток різноманітних подій: шість презентацій журналу CITY LIFE на рік, «Віденський бал», Ferrizo вечір, CITY LIFЕ Fashion .

Спочатку ми співпрацювали з тернопільськими модельними агенствами, але у будь-якій роботі можуть виникнути непорозуміння, тому ми вирішили запустити свій власний проект, який вже от як пів року, навчає майбутніх моделей. Зараз наша школа налічує дві групи:

- CITY LIFE MODELS kids.

- CITY LIFE MODELS.

 Яких дисциплін навчають в CITY LIFE MODELS?

У ході навчання  майбутнім моделям  протягом трьох місяців вичитують такі предмети: курс  «Візаж та стиль», «Фотопозування», «Основи модельного бізнесу» , «Акторська майстерність та сценічна мова», «Естетика» та «Дефіле».

«Візаж та стиль», куратор Наталія Вітик – Клепцьо, візажист  салону краси Fashion. Саме вона  навчає моделей як правильно наводити марафет, оскільки ця процедура є невід’ємною у модельному бізнесі. Адже,  цінуються моделі, які окрім своєї професійності, володіють мистецтвом  візажу.

«Фотопозування» —  куратор Юрко Кушнір, відомий тернопільський фотограф, який співпрацює із нашим журналом від початку нашого заснування. Тут майбутніх моделей навчають «працювати із камерою» змінюватись з кожним «кліком» фотоапарату. Кращі фотографії будуть опубліковані в журналі  та на сайті citylife.net.ua.

«Дефіле» та «Основи модельного бізнесу».  Куратором цих дисциплін є   Маріанна Балабан – одна із співвласниць журналу СITY LIFE, модельної школи City Life models та модель в минулому.

Грація, впевненість, легкість, майстерність – це все є запорукою професійного дефіле! Незалежно від віку дітки вивчають складні і прості стилі дефіле, зупинки, повороти, стійки. Під час навчання дітки практикуються на заходах від журналу. Демонструють одяг, аксесуари.  Навіть найменшенькі починають після такої практики розуміти свою значимість на подіумі. І наскільки важливо вивчати  даний предмет, аби  на сцені все вдалося!

«Акторська майстерність та сценічна мова» на цьому курсі майбутніх моделей навчають бути зібраними і впевненими всупереч всіх обставин. Максим  Попович (актор, викладач) виховує в майбутніх моделях харизму та розкриває їх приховані таланти.

Чи є перспектива розвитку модельної кар’єри після закінчення школи?

Найкращі із наших моделей  беруть участь у всіх проектах CITY LIFE. Після закінчення школи, також, MEDIA GROUP CITY LIFE підписує із ними контракт про співпрацю на довготривалий період.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі