Чоловік, який жорстоко вбив жінку з Тернопільщини, може сісти за грати на 15 років

Опубліковано:
4 Вересня, 2017
Яворівський районний суд Львівської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави підозрюваного у вбивстві жительки Тернопілля. 

Трагедія сталася на початку серпня поблизу села Ставки, що на Львівщині. Там 24-річний житель одного із сіл Яворівського району задушив дівчину, а її тіло закопав у лісосмузі неподалік від місця свого проживання, – пише Тернополяни.

Читайте також

Дівчину з Микулинців жорстоко вбив її коханень на Львівщині

– За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури умисне вбивство розкрито. 31 серпня, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), наступного дня обрали запобіжний захід, – повідомляють у прокуратурі сусідньої області.

Тепер за те, що позбавив життя невинну жертву, нелюду світить до 15 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбив, #задушив. закоав, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ствки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: