У Києві через недолугість чиновників мало не сталася масштабна ДТП

Опубліковано:
4 Вересня, 2017

У столиці України через недолугість чиновників мало не сталася масштабна ДТП. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів український журналіст Денис Казанський.

Інцидент стався в мікрорайоні Осокорки на вулиці Єлизавети Чавдар, де з невідомих причин не поклали верхній шар асфальту. Автомобіль наїхав на каналізаційні люки, які стирчали над поверхнею на 15 сантиметрів.

null

«Удар днищем був такої сили, що у авто просто вирвало захист і, судячи з усього, міст. У салоні спрацювали подушки безпеки. Машина втратила керування і викотилася на перехрестя, де, на щастя, в цей час нікого не було», – написав Казанський.

null

Журналіст також додав, що машини б’ються дном об люки досить часто.

null

«Виглядає все дуже хріново. Якісь уламки лежать по всій дорозі. Олива тече струмком. Бідні люди. Добре, що інших машин в цей час не було, і не сталося більш масштабного ДТП», – підкреслив він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #асфальт, #дорога, #ДТП, #каналізація, #київ, #люки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: