У перші дні осені згадують літню забаву з журналом City Life (Відео, Фото)

04.09.2017 13:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

27 липня у ресторані «Хутір» відбулася презентація свіжого номеру журналу City Life. Запальні танці, веселі співи, вишукані вишиванки, справжній козацький бойовий гопак… Чим ще дивували організатори літньої забави читайте у матеріалі.

На обкладинці довгоочікуваного 19 номеру – продукція відомої української компанії закритого циклу виробництва – від власних посівів до готової продукції для споживача, – ТОВ «Микулинецький Бровар». «Микулинецький Бровар» систематично надає робочі місця жителям Тернопілля, забезпечує продукцією майже всю Україну. Компанія є лідером потужностей і гордістю нашого краю.

Темою вечірки стали українські мотиви. Багато гостей, підтримуючи загальний настрій свята прийшли у вишиванках. Співвласники City Life Media Group та колектив журналу демонстрували вишиті сукні від магазину «Галерея вишиванок».

Співвласниця журналу City Life Маріанна Балабан:

«У літню пору, коли все довкола таке красиве, зелене, ми вирішили зробити барвисту вечірку в українському стилі. Ми любимо національні мотиви і вболіваємо за наш край. Завжди інформаційно підтримуємо молоді колективи, запрошуємо на заходи, які організовуємо юні таланти, а також радо публікуємо матеріали про видатні досягнення тернополян».
Програму виступів відкрив «Тернопільський осередок міжнародної федерації бойового гопака». Юні козаки танцювали справжній бойовий гопак. За ними на сцену вийшли діти – учні City Life Models kids. Наймолодші випускники модельної школи пройшли курс навчання, здали екзамени і на святковому дійстві урочисто отримали дипломи.

Співвласниця журналу City Life Тетяна Шершун:

«Сьогодні ми презентуємо перший випуск дитячої модельної групи – це дітки від 5 до 9 рочків. Цей набір нараховував 26 учнів. Дітки та батьки дуже задоволені роботою. Маленькі моделі ще під час навчання практикували участь у фотозйомках, результати яких можуть оцінити читачі свіжого випуску».

Вже традиційною частиною заходів журналу стали модні покази. Цього разу останні тренди у світі моди демонстрували шоу-рум ZNANA.UA, мережа комісійних магазинів елітного одягу Luxovski та салон шкіри та хутра Ferrizo. Дефілювало модельне агентство Katrin Models Management. Візаж та зачіски моделей виконали майстри салону краси «Іріс».

Романтичною ноткою дійства став виступ студії танцю Primo Ballo. Також в рамках події відбулася презентація відеороботи на пісню «Навіки» – саундтреку до першого українського історичного фільму «Данило Галицький». Більше про зйомки, що тривають розповів музичний продюсер, автор і виконавець композиції «Навіки» Андрій Підлужний.

Tamani Dance Studio – запальні українські дівчата привернули увагу публіки міксом традиційного танцю і східних мотивів, а гурт Los Colorados, котрий, до речі, вже не вперше стає музичною родзинкою презентації, своїми веселими піснями підняли гостей на ноги.

І, на завершення, хапатися за животи від сміху просто таки змусив дует «Рижий та Яскевич». Шоу-програма та розіграші із цінними подарунками не залишили байдужими запрошених. Ведучими презентації стали друзі редакції, професіонали своєї справи Сергій Фаля (Сергій Фалендиш) і Андрій Махно (Андрій Цвігун).

Презентація відбулася за підтримки партнерів:
- ТОВ Микулинецький Бровар
- Європейська стоматологія – європейська якість за українську ціну
- Студія дизайну «Простір» - все прекрасне у просторі!
- Стоматологія Олексюка- з нами посміхатися легко!
- Салон шкіри та хутра Ferrizo – успіх обирає стильних
- Ресторанний комплекс «Калушка» - понад 20 років успішної ресторанної праці
- Мережа комісійних магазинів брендового одягу Luxovski
- Агенція нерухомості Sequoia.agency
- Бутик стильного одягу ZNANA.UA
- Ресторанний комплекс «Марципан»
- Агенція свята, фруктові букети «Фруттіана»
- Бутик вишиванок – «Галерея Вишиванок».

Стильні партнери:

- Салон краси Fashion 
- Салон краси «Іріс»
- Салон краси Hair studio by Zoryana Huk
- Академія краси Наталії Бабич
- Салон краси Marine
- Салон краси Lash&Beauty studio

Фотопартнери:
- Юрко Кушнір
- Ярослав Патра
- Тарас Йордан, фотостудія F2
- Андрій Цимбал

Відеопартнер:
- Віталій Дуда, відео студія Rendez

Музичний партнер:
- Музичний центр «Шлягер»

Медіа партнери:
- Інтернет газета «Доба»; портал TeNews, інтернет- газета «Місто», рекламна агенція «Монада», маркетингові технології «ПБС», рекламна агенція «Нова медіа», рекламна агенція MSP

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі