Вітання з нагоди Дня підприємця від голови ТОО «Підприємці Галичини» Ольги Шахін

Опубліковано:
3 Вересня, 2017

Шановні підприємці! Дозвольте привітати Вас з нашим спільним професійним святом – Днем підприємця!

Сьогодні підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки, а без діяльності підприємництва  взагалі важко уявити існування нашого суспільства.

Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Ви в числі перших допомагали і  надалі допомагаєте нашим Збройними силам та добровольчим підрозділам боронити країну від російської агресії, не шкодуючи при цьому ні ресурсів, ні здоров’я, а часто і життя. Сьогоднішнє свято покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в Україні. Адже завдяки цьому кожна родина стає заможнішою, а країна -процвітаючою. В цей день дозвольте висловити  Вам подяку за наполегливу працю, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Щиро бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, щедрої долі й вагомих здобутків задля підвищення добробуту нашого народу.

З поваго, голова Тернопільської обласної  громадської організації «Підприємці Галичини» Ольга Шахін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день підприємця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #підприємці галичини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: