173 адмінпорушень вчинили іноземці – підсумки операції «Мігрант»

Опубліковано:
2 Вересня, 2017

Найбільшу кримінальну активність проявляють громадяни Грузії, Азербайджану, Росії, Молдови та Вірменії – повідомляють у поліції. З метою протидії злочинності та нелегальній  міграції протягом серпня на території області тривала загальнодержавна операція “Мігрант”.

Поліцейські спільно з працівниками  міграційної та прикордонної служб виявляли  іноземних громадян та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території держави, встановлювали місцезнаходження іноземців, які вчинили кримінальні та адміністративні правопорушення.

Підсумок – 7 кримінальних правопорушень, вчинених іноземцями – крадіжки, грабіж, розбій та використання підроблених документів. До прикладу, громадянин Грузії у Тернополі викрадав з автівок цінне майно. А громадянин Молдови  пограбував жителя обласного центру. Відносно 10-ти іноземних осіб застосовано запобіжні заходи, такі як тримання під вартою,  домашній арешт тощо.

Також в ході операції правоохоронці розшукали трьох іноземців, котрі переховувалися від органів слідства і суду. Зокрема громадянин Республіки Конго. переховувався від суду із грудня 2016 року за вчинення кримінального правопорушення – заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Задокументовано поліцейськими і 173 випадки вчинення адміністративних правопорушень, серед яких дрібне хуліганство, виготовлення та реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, злісна непокора працівнику поліції. Крім цього, поліцейські склали  57 адмінпротоколів за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України. 25 звернень правоохоронці направили працівникам міграційної служби про примусове повернення за межі країни, а п’ятьом  іноземцям заборонений в’їзд на територію терміном на 3 роки.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іноземець, #мігрант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: