Веслувальниця з Тернополя Тетяна Єднак з чемпіонату України привезла дві золоті і срібну медалі

Опубліковано:
1 Вересня, 2017

Веслувальниця з Тернополя Тетяна Єднак привезла золоті та срібну медалі з чемпіонату України. Змагання проходили в Полтаві. Командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное зібрав найталановитіших спортсменів з усієї України.

Вихованка КДЮСШ з водних видів спорту та обласної школи вищої спортивної майстерності Тетяна Єднак перемогу Тетяна виборола в байдарці-одиночці на дистанціях 500 та 200 метрів. А на 1000-метрівці наша землячка лише трьома десятими секунди поступилася спортсменці з Полтави  Діані Свірідовій і посіла друге місце. Загалом у цьому спортивному сезоні Тетяна Єднак із чемпіонатів та Кубків України привезла десять нагород: дві золоті, шість срібних та дві бронзові медалі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #веслування, #єднак, #змагання, #медаль, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: