Більш як 11 тисяч першачків на Тернопільщині сіли за шкільні парти

Опубліковано:
1 Вересня, 2017

Цього року на Тернопільщині шкільний дзвоник покликав за парти більш як 11 тисяч першачків. Всього в загальноосвітніх навчальних закладах області освіту здобуватимуть понад 107 тисяч дітей, це майже на півтори тисячі дітей більше, ніж минулого року. Про це розповіла начальник управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

Читайте також

Дитячий садочок для 40 діток незабаром запрацює у Тернополі (Фото)

Сьогодні, 1 вересня, в області урочисті лінійки біля шкіл зібрали тисячі батьків та учнів, усі вони у піднесеному, святковому настрої. Особливо радіють діти, які вперше прийшли на навчання та їх рідні:

«Нас сьогодні переповнюють особливі відчуття, я мати першачка. Мій Денис вперше сів за шкільну парту, став учнем, вступив у доросле життя. Бажаю успіху в навчанні та здобувати якісні знання усім школярам, для яких  розпочався новий навчальний рік. Зичу сумлінно працювати над собою, ретельно виконувати завдання і досягати відмінних результатів!», – каже мати першокласника Аліна Мацієвська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дзвоник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перший клас, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: