Де тернополяни можуть отримати соціальну картку тернополянина

01.09.2017 11:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

В управлінні соцполітики та у ЦНАПі триває оформлення «Соціальної картки тернополянина». Ця картка дасть змогу тернополянам їздити за дешевшим тарифом у маршрутках та тролейбусах міста, а також згодом отримувати знижку на інші муніципальні послуги.

У міській раді кажуть, що соціальна картка тернополянина буде впроваджена у місті з 1 жовтня.

-  До цього часу плануємо оформити та роздати картки для пільгових категорій населення та пенсіонерів за віком, а також учням та студентам. Проте пільговим категоріям тернополян не варто переживати. Оскільки, якщо пільговики не встигнуть оформити картку до цього терміну, вони будуть ще певний час їздити за посвідченням, - пояснює міський голова Сергій Надал. - Інші категорії тернополян, щоб їздити у громадському транспорті за нижчим тарифом, повинні будуть оформити персоніфіковану соціальну карту тернополянина або купити проїзний квиток. За цими документами вартість проїзду залишиться незмінною, а от при розрахунку готівкою вартість проїзду буде вищою.

Читайте також

Поради тим, хто торгує в інтернеті від тернопільських міліціянтів

Пільговики та пенсіонери за віком можуть подати документи на виготовлення «Соціальної карти тернополянина» і в управлінні соціальної політики, і у ЦНАП. Ті пільгові категорії громадян, які не встигнуть оформити до жовтня картку, ще до Нового року зможуть їздити у громадському транспорті міста за посвідченням.

Учні та студенти, які вже подали документи на оформлення проїзних наприкінці попереднього навчального року, отримають картки на початку вересня. Ті ж учні та студенти, хто не оформив картку, зможуть подати документи на її виготовлення у навчальних закладах, у ЦНАПі або в управлінні соціальної політики.

Інші категорії тернополян. Тернополяни можуть оформити персоніфікований електронний квиток через ЦНАП, управління соцполітики, або ж придбати проїзний квиток у спеціальних пунктах продажу (*перелік цих пунктів буде оприлюднено додатково). При використанні персоніфікованого електронного квитка або проїзного квитка тариф на проїзд залишиться незмінним. А при розрахунку готівкою за проїзд доведеться заплатити більше.

Документи на оформлення «Соціальної карти тернополянина» можна подати:                                                                                                                            

- у ЦНАПі (Центрі надання адміністративних послуг) за адресою вул. Князя Острозького 6, тел.40-41- 93.

- в Управлінні соціальної політики міської ради за адресою: вул. Лисенка 8, І поверх, 36 каб. тел. 23-53-43;

- в Оператора електронних систем за адресою вул. Тролейбусна 7, тел.40-03-50, 0672400356.

 Термін виготовлення персоніфікованого квитка становить до 20 робочих днів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі