250 малозабезпечених дітей отримали шкільні портфелі у «Карітасі»

01.09.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У благодійному фонді «Карітас» дітям із малозабезпечених, багатодітних сімей, дітям-сиротам і напівсиротам Тернопілля та дітям-переселенцям з окупованих територій, подарували портфелі зі шкільним приладдям. Допомогу напередодні 1 вересня  отримали понад 250 хлопців та дівчат. Долучилися до збору речей власники магазинів канцтоварів та небайдужі тернополяни.

«Я сьогодні отримала красивий рожевий портфель, а ще зошити, папку, кольоровий папір, картон, пенал, я дуже задоволена. Хочу уже першого дзвоника і піти на навчання», - розповідає школярка Оленка.

«Дуже добре, що я такі чудові акції, як «Шкільний портфелик». Я багатодітна мама, виховуємо 3 синочки і одну донечку, усі вони школярі. А щоб зібрати до школи одну дитину - нині треба щонайменше 5 тисяч гривень, тому мені з чоловіком зібрати наших дітей на навчання вартувало би близько 20 тисяч гривень. Без допомоги небайдужих людей ми б не впоралися», - розповідає мати школярки – Богдана.

Акція «Шкільний портфелик» від благодійного фонду «Карітас» уже  стала доброю традицією у Тернополі, - розповідає керівник фонду отець Андрій Марчук. «Ми опікуємося дітьми і з Тернополя, і з області, адже потребуючі хлопчики і дівчатка є всюди і чимало батьків до нас звертається, просячи про допомогу. Дякуємо усім, хто долучився до цієї акції і почув наші заклики», - каже отець Андрій Марчук.

null
Фото автора

 

null
Фото автора

 

null
Фото автора

 

null
Фото автора

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі