Найшвидше на кладовище в Підгородньому можуть доїхати пільговики

31.08.2017 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Добиратися до нового кладовища, яке розташоване поруч із селом Довжанка, тернополянам не так уже й просто. Враховуючи ж, що більшість людей, які їдуть туди провідати близьких, пенсійного віку, то ще важче.

Читайте також

Житель Гусятинщини помер у рейсовому автобусі
У Тернополі водії відмовляють брати учасників АТО по посвідченню

Тернополянин, який взяв собі доволі простий і красномовний псевдонім «Пасажир» вирішив з’ясувати, чи мають пенсіонери право безкоштовного проїзду у маршрутному таксі, яке інколи курсує у тому напрямку. А поцікавився про це він на сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді». І отримав відповідь. Причому швидку і доволі розгорнуту, - пише Файне місто.

У тому напрямку і справді їздить соціальна маршрутка номер 32. У суботу і неділю вона виконує два рейси. О 11 і 12 годині відправляючись від зупинку на вулиці Львівська. З кладовища повертається о 11.30 і 12.30. У будні дні лише один рейс – в 11.40 з міста.

Якщо ж хто не встиг, не варто розчаровуватися. У тому напрямку їздить багато приміських автобусів. Щоправда, вони не соціальні. Але коли мова йде про відвідини близьких, хіба варто думати про якісь гроші.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі