Тернопільські педагоги обговорили плани на новий навчальний рік

Опубліковано:
30 Серпня, 2017

В Українському домі «Перемога» освітяни Тернополя зібралися на традиційну педагогічну конференцію, яку проводять щороку напередодні 1 вересня. Обговорили підготовку до нового навчального року та плани щодо навчального процесу. Також заслухали звіт начальника управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольги Похиляк.

«Нещодавно відбувся об’їзд шкіл і дитсадків Тернополя і можу сказати, що усі вони готові прийняти дітей на навчання. Також хочу зауважити, що в країні проходить реформа освіти і навчальні заклади нашого міста повинні осучаснюватися, це стосується як оновлення матеріально-технічної бази, так і підходу педагогів до навчального процесу, до викладання матеріалів та спілкування з учнями. Зазначу, що кожен учитель, вихователь, працівник освіти, який виховує молоде покоління повинен іти в ногу з часом, особливо фахівці пенсійного, чи передпенсійного віку. Нова українська школа ставить перед нами чимало вимог, тому маємо працювати і вдосконалювати свої знання, уміння і навики», – каже Ольга Похиляк.

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #педагог, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: