Готуємось до холодів або вибираємо жіночі чобітки осінь-зима 2017-2018

Опубліковано:
28 Серпня, 2017

Найчастіше коли ми підбираємо взуття до морозним зимових днів, то йдемо на компроміс, вибираючи між красою і зручністю, практичністю і останніми модними тенденціями. Віддаючи перевагу тільки зовнішньому вигляду і високим підборам, ми самі наражаємо себе на небезпеку затяжних застуд, а також травмонебезпечних акробатичних піруетів на льоду. Благо сучасний асортимент жіночих чобіт, що поєднують всі вимоги, настільки великий, що єдиною проблемою для панянки є ймовірність легко розгубитися серед великої кількості модних пропозицій!

Дуже важливо, купуючи жіночі чобітки (всі акційні моделі зі знижками http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/rezinovie-sapogi), враховувати якість, водонепроникність, зносостійкість і матеріал виробу. Адже хороші чобітки повинні захищати від холоду і зберігати тепло навіть в -30. Звичайно, радимо віддавати переваги моделям з натуральної шкіри. Вони однаково підійдуть і для осінніх калюж, і морозних сніжних вечорів.

Наступним пунктом по списку, але не по пріоритетності, є вибір утеплювача. Натуральне хутро, по праву, вважається найкращим утеплювачем, що забезпечує хороший повітро – і теплообмін, комфортність і можливість тепло і радісно крокувати морозними вулицями навіть в найлютіші морози. Штучні утеплювачі найчастіше використовують для виробництва взуття для активного проведення часу – вони дуже швидко висихають, непогано зберігають тепло і пропускають повітря.

Підошва чобітків також повинна бути гнучкою, зручною, рифленою і стійкою. Радимо звертати увагу на моделі з плоскою підошвою або платформою. Такі варіанти чудово поєднуватимуться як з жіночими брюками, так і твідовими спідницями або затишними в’язаними сукнями. Якщо Ви все-таки вибираєте чобітки на підборах, дуже важливо, щоб каблук був комфортним, не дуже високим і стійким, що дозволить не ковзати і зручно пересуватися.

Самим універсальним кольором для жіночих чобітків прийнято вважати чорний, але не бійтеся експериментувати і розбавте повсякденні будні теплими коричневими, благородними синіми, яскравими червоними або витонченими зеленими моделями.

Як ми бачимо, літні дні підходять до свого логічного завершення, і зовсім скоро ми повністю зможемо насолодитись прогулянками серед багряного листя і затишком осінніх вечорів. А зараз саме час займатися оновленням гардероба до нового сезону, адже постійні акції і цілорічні розпродажі на великому онлайн-порталі  Скидочник  допоможуть знайти самі трендові речі 2017 року по привабливою ціною!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реклама, #тернопіль, #тернопільські новини, #холод, #чобітки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: