Сталось це 24 серпня о 14 годині в Бучачі по вулиці Підгаєцькій.  Рятувальники отримали повідомлення про те, що у криницю впав 39-річний чоловік.

Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №9 прибув до місця події за 8 хвилин. Як виявилось, чоловік на дно криниці опустився добровільно. Колодязь на подвір’ї товариша потерпілого викопали ще кілька років тому. Та води в ньому не було, оскільки перешкодою копачам став величезний камінь. От чоловік і посперечався з сусідом та вирішив перевірити, чи є там камінь. Його на дно криниці опускали троє чоловіків, та коли шнур обірвався, вони, злякавшись, втекли. А господар вкликав рятувальників. За допомогою рятувальної мотузки та пожежного поясавони виятгли потерпілого, який знаходився на глибині 18 метрів. На щастя, обійшлося без травм.

За матеріалами управління ДСНС в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колодязь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: