Як у Тернополі святкували День державного прапора України (фото)

Опубліковано:
23 Серпня, 2017

23 серпня у День державного прапора України у центрі міста урочисто освятили національний стяг. З нагоди зібралося чимало тернополян, духовенство, військовослужбовці  та представники влади. Принагідно, очільник міста Сергій Надал нагородив почесними відзнаками та подарунками дев’ятьох військовослужбовців. – інформує Тернопільська міська рада

З нагоди Дня державного прапора у центрі Тернополя відбулася організували урочисту церемонію, представники духовенства урочисто освосвятили та підняли вгору націнальний символ. 

«Сьогодні ми згадуємо хлопців, які у 1990 році першими підняли синьо-жовтий стяг над Тернопільською міською радою і голосно заявили про право українців на власну державу. Ми згадуємо тих, хто щодня під цим прапором воює за волю України на Сході та згадуємо тих, хто під синьо-жовтим стягом прославляє нашу державу у спорті, науці, економіці, культурі, – зазначив Сергій Надал. – Бажаю, щоб кожен українець відчував гордість там, де бачить Державний прапор України та щоб цей символ частіше майорів з нагоди нових перемог України! Нехай під Державним прапором до нас прийде мир і процвітання!».

Святкові урочистості з Дня національного прапора України. Фото: Тернопільська міська рада

Підняли вгору блакитно-жовтий стяг. Фото: Тернопільська міська рада

Тернополяни урочисто несуть прапор. Фото: Тернопільська міська рада

Святкування Дня державного прапора України. Фото:  Тернопільська міська рада

Зібралися представники влади, духовенство, військовослужбовці та тернополяни. Фото: Тернопільська міська рада

Міський голова Сергій Надал нагороджує військовослужбовців. Фото:  Тернопільська міська рада

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День державного прапора України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прапор, #святкування, #Сергій Надала, #тернопіль, #тернопільська міська рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: