Тернополянам запропонують зробити селфі з диванним героєм Почекуном

Опубліковано:
22 Серпня, 2017

23 серпня у Тернополі проведуть Всеукраїнську акцію–провокацію «Диванна НЕ/залежаність – українська НЕ/залежність». Таким чином організатори намагатимуться привернути увагу жителів до активної участі у прийнятті рішень задля покращення життя громади та міста. – інформує Активна Громада на сторінці у Фейсбук

Почекун символізуватиме байдужість жителів до проблем у місті, які лише чекають змін, але не долучаються до активного громадського життя. Для цього необхідно лише піднятися з дивану і побороти свою диванну залежність. 

Під час акціїї на Театральному майдані активісти пропонуватимуть тернополянам сісти на «Диван Незалежаності», зробити селфі з Почекуном. А після цього, доведеться обрати між Почекуном та продовжувати свою диванну залежаність чи спробувати щось змінити у своєму місті, підписавши петицію, написавши звернення, вирішивши нагальну проблему.

Усі зібрані звернення й підписи активісти занесуть до місцевої ради та зареєструють, аби відстежувати хід подій.

Акція проходитиме в межах проекту «Активна Громада: право вибору».

Почекун очікуватиме тебе з 13:00-15:00 23 серпня на Театральному майдані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активісти, #акції, #громадське життя, #диванна залежаність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Почекун, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: