Вперше у Тернополі з’явиться індустріальний парк

Опубліковано:
22 Серпня, 2017

На черговій сесії Тернопільської міської ради депутати прийняли рішення про затвердження плану побудови першого індустріального парку у місті. Зокрема, передбачається створення майданчика з усіма необхідними інженерними комунікаціями для розвитку підприємницької діяльності у сферах впровадження інноваційних проектів та переробки c/г продукції. – повідомляє Тернопілька міська влада

Також депутати передбачили виділення на такий проект землі промислового призначення.

«Ми будемо пропонувати інвесторам створювати на території Тернополя індустріальний парк. Зі своєї сторони беремо зобов’язання підвести необхідні інженерні комунікації, – каже міський голова Сергій Надал. –  Переконаний, що створення такого парку дасть поштовх для створення нових виробничих потужностей у місті і ми зацікавлені, щоб у Тернополі розвивалося високотехнологічне виробництво».

Варто додати, що у 2017 році Тернопіль досягнув найвищого рівня у рейтингу інвестиційної привабливості invA, що відповідає значенню «висока привабливість».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #індустріальний парк, #індустрія, #інженіринг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська міська рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: