Рекордний штраф у 45 тисяч євро виписали на Тернопільщині за перевантажену фуру

21.08.2017 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

На дорогах Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамʼянка та Івано – Франківськ – Бучач – Тернопіль вистежували водіїв вантажівок, як порушують обмеження щодо руху велокотоннажних автомобілів влітку. 

Нагадаємо, на вантажівки загальною масою понад 24 тонни у спекотні дні літнього періоду при температурі 28 і більше градусів за Цельсієм з 10.00 до 22.00 години. Заборону з метою зберегти автошляхи від руйнації. Окрім того надміру навантажені транспортні засоби створюють загрозу безпеці руху для інших водіїв та пішоходів.

Читайте також

Патрульні оштрафували чоловіка, який кидався пляшками в чужі авто
У Тернополі панянка зайшла в чужий гараж і викликала поліцейських

На Тернопільщині працює 2 пересувних комплекси для зважування великогабаритного транспорту. Їх щодня встановлюють на інших ділянках автошляхів області, переміщуючи хаотично. Вимірювання здійснює Служба автомобільних доріг спільно з Національною поліцією та Укртрансбезпекою. Зафіксовані факти перевантаження передаються у документальному вигляді представникам Укртрансбезпеки, які на місці виписують штраф.

Розмір стягнення залежить від того, яку відстань подолала вантажівка і куди їде. Також впливає розмір перевантаження. Порушенням також вважається і перевищення габаритності багажу. Під час зважування вимірюються також і об’єми. Декілька днів тому виписано штраф на рекордну суму в 45 тисяч євро. Зважування показало цифру у 200 тонн.

За матеріалами сайту Реально


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі