На початку вересня на Тернопільщині стартує обласна дитячо-юнацька футбольна ліга

Опубліковано:
21 Серпня, 2017

Сьогодні, 21 серпня, в приміщенні Федерації футболу Тернопільської області відбулася нарада керівників спортивних шкіл та тренерів щодо проведення Дитячо-юнацької футбольної ліги Тернопільської області.

Участь у ній взяв голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, який відзначив важливість розвитку дитячо-юнацького футболу в нашому регіоні та зауважив, що цей сегмент є для обласної федерації пріоритетним.

Голова комітету дитячо-юнацького футболу ФФТО Дмитро Андрієшин повідомив присутніх, що обласна ДЮФЛ стартує 6-7 вересня. Проходитиме вона у чотирьох вікових групах: 2001-02 р.н, 2003-04 р.н., 2005-06 р.н., 2007-08 р.н. Старші юнаки змагатимуться у двох ліга (вища і перша), молодші – в так званих з’їзних турах у регіональних центрах.

Читайте також

Футбол на Тернопільщині: повна статистика матчів вищої і першої ліги
Тарас Юрик відвідав Великий Глибочок, де планується встановити спортивний майданчик
У парку Топільче облаштують футбольне поле

Загалом у змаганнях братиме участь понад 80 команд, які представлятимуть як ДЮСШ, так опорні та загальноосвітні школи, а також футбольні клуби.

Учасники наради затвердили регламент обласної ДЮФЛ та строки проведення заявкової компанії.   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ліга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивна школа, #тарас юрик, #тернопіль, #тернопільські новини, #федерація, #футбол, #ФФТО, #ФФУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: