Студенти ТДМУ на лікарській практиці в таборі «Вірля» (Фото)

Студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського вкотре пройшли лікарську практику у Всеукраїнському молодіжному православному таборі «Вірля». Нагадаємо, що таборування відбувся на базі Свято-Юріївського монастиря, який розташований на хуторі Вірля Кременецького району Тернопільської області.

Свої вміння і навички шліфували Мар’яна Позунь, Світлана Скуратова, Віталій Лазарук, Лідія Іванків, Любомир Данилюк. Як зазначили майбутні медики, вони, окрім практичного досвіду, отримали багато позитивних емоцій від перебування в святому місці, спілкування з дітьми, з якими здружилися. Упродовж 10 днів таборування наші студенти надавали медичну допомогу.

Вони також проводили для молоді лекції з домедичної допомоги, статевого виховання, особистої гігієни та гігієни харчування, розповідали про негативний вплив шкідливих звичок на організм людини.

image005   image007

Додамо, що у «Вірля» діти знаходять нових друзів, священики навчають молодих вірян Святому Письму, спілкуванню з Богом, роз’яснюють роль Церкви у житті справжнього християнина. Цікавими та пізнавальними були майстер-класи, ігри, вечори біля ватри та екскурсії.

image009   image011

Волонтерам ТДМУ дуже сподобався час проведений у православному молодіжному таборі і вони з великим задоволенням повернулися б туди ще не раз.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського  

Коментарі