У зв’язку із нещодавньою відставкою головного аграрія області Віталія Луя, виконувати обов’язки директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА наразі призначили Володимира Стахіва, який до цього був заступником Віталія Луя, – пише Галас.

Читайте також

На Тернопільщині є господарства, де зарплата комбайнера — 68 тисяч, а доярки – 15 тисяч гривень (Відео)
Відомого фермера з Тернопільщини Президент нагородив орденом

Подейкують, що Віталій Луй із державної служби влаштувався на роботу в ПАП «Агропродсервіс», керівником якого є Іван Чайківський.

 

Нагадаємо, Віталій Луй очолював департамент АПР більше року. Основними засадами його діяльності були розвиток села та створення кооперативів, дрібних та середніх сільськогосподарських підприємств, підтримка фермерів і тваринницької галузі. Водночас, Віталій Луй вважав, що майбутнє за сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами – СОКами, які допоможуть підвищити зайнятість на селі та дозволять людям самостійно заробляти гроші. За період його діяльності найбільше пожвавлення у створенні СОКів було на Кременеччині, а також у Бережанському та Козівському районах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агро, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сільське господарство, #стахів, #тернопіль, #тернопільські новини, #управління
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: