Тернопільські та херсонські редактори розповіли правду про свою незалежність

Опубліковано:
19 Серпня, 2017

Телеміст, який з’єднав українські Захід та Південь в прямому ефірі тернопільського телеканалу ІНТБ та херсонського ЯТБ , ще раз продемонстрував, що одні й ті ж важливі суспільні процеси відбуваються в різних регіонах нашої держави все-таки дещо по-різному, тобто мають свої особливості.

Упродовж годинної розмови керівники районних газет Тернопільщини та Херсонщини  обмінялися досвідом перетворення їхніх видань відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», проаналізувавши окремі положення останнього в контексті конкретних ситуацій на місцях.

Читайте також

Газета “Тернопіль вечірній”: 25х25х25
У Тернополі обікрали народного депутата

Учасники з Херсонської області, приміром, були явно здивовані, коли почули від тернопільських колег, що процес роздержавлення комунальних засобів масової інформації відбувається у нас в основному спокійно, без суттєвих конфліктів та грубих перекосів. Тим часом самі вони наводили приклади не тільки ігнорування вимог закону щодо реформування ЗМІ, а й прямого спротиву представників влади (засновників та співзасновників газет) на місцях. 

Захід відбувся в рамках проекту Тернопільського прес-клубу «Комплексна підтримка друкованих ЗМІ різних регіонів України в процесі роздержавлення та налагодження їх самостійної діяльності» при підтримці “Українського медійного проекту” (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газета, #ЗМІ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #районка, #роздержавлення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: