Співак та учасник популярного співочого шоу Володимир Трач зняв кліп у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
19 Серпня, 2017

Український співак, учасник «Голосу країни 2015» Володимир Трач записав пісню «Літній дощ» гурту «Нічлава». Музичне відео на цю пісню знімала тернопільська команда у Тернополі. Незабаром, до Дня міста, прем’єра пісні й кліпу. Володимир Трач розповів журналістам «Доби» про зйомки і своєрідний подарунок рідному місту.

– Володимире, незабаром у вашому репертуарі з’явиться пісня «Літній дощ» гурту «Нічлава», розкажіть чому вирішили її співати та чи змінилася вона?

– Автор пісні «Літній дощ» гітарист гурту «Нічлава» Анатолій Макара. Заспівали її ще у 90-тих. Згодом Андрій Підлужний переробив в дещо іншому варіанті  та запропонував мені її заспівати. Запис відбувся навесні у Києві. У композиції звучать виключно живі інструменти: гітара, бас, барабани, фортепіано. Пісня літня, романтична, дійсно, як «Літній дощ».

– Звідки ідея зйомок кліпу на пісню «Літній дощ» у Тернополі?

– Взагалі кліпів, знятих у Тернополі, дуже мало. А саме місто надзвичайно красиве, я його дуже люблю. У Києві живу двадцять років, але до рідного міста завжди приїжджаю з великим задоволенням. Ідея зняти кліп у Тернополі моя, давно хотів це зробити. Мій піар-менеджер Лєна Гарбузинська познайомила мене з прекрасною молодою тернопільською командою FotoTime Studio. Вони хотіли зняти професійне музичне відео. Мої побажання співпали з їхніми, на днях зняли кліп.

– Розкажіть, будь ласка, як проходили зйомки, які локації обрали?

– Найбільше хотілося передати дух міста, тому знімали вулиці. Але не такі знані місця, як рекламу. Ми знайшли вулички, про які не одразу здогадаються навіть тернополяни. Стиліст Юрій Вітяк допомагав в режисурі, він показав нам багато цікавих місць. Планували знімати два дні, але вийшло три. Спочатку для зйомок потрібен був дощ, випав він у перший день. Наступного – сонце, як і хотіли. Почали монтувати й зрозуміли, що дощ в кадрі не читається. Вирішили знімати у третій день, місце обрали неподалік Дального пляжу, на приватному пірсі. Оператор Андрій Шліхта домовився з власником. Він ще й воду включав нам зі шланга. Три години мене поливали, так отримали справжній «літній дощ».

– Про що цей кліп? Чи задоволені зйомками?

– Кліп – не просто картинки, а цілий сюжет. Головні герої – він і вона. Вона – Ірина Борисюк. Запросив Іру не тому, що вона знана співачка та телеведуча, а тому що я з нею виріс. Ми знайомі змалку. Я подзвонив до неї і вона одразу погодилася. Процесом дуже задоволений. Загалом в команді склалася дуже привітна і дружня атмосфера. Багато тернополян, тільки-но дізналися про знімання в Тернополі, відгукнулися і допомагали. Працювали над кліпом лише тернополяни – від режисерів, відеооператорів і фотографів до стилістів і візажистів. У деяких нюансах я був навіть здивований рівнем професійності, як для Тернополя.

– Коли прем’єра кліпу?

– Кліп змонтований, я його вже бачив, але дещо потрібно доопрацювати. До Дня міста подарунок Тернополю буде готовий.

– Володимире, коли чекати вашого концерту в рідному Тернополі?

– Я щоранку ставлю собі це питання. Рано чи пізно – він буде. Зараз багато працюю над репертуаром. Наразі думаю, як краще організувати, можливо, на моєму концерті буде й оркестр. Мій друг диригент Тернопільського симфонічного оркестру Мирослав Кріль. Разом ми навчалися у музичному училищі. Ще два роки тому він запропонував таку ідею. А коли знімали сцену біля театру, зустрів його. Ця зустріч не випадкова, такий концерт чи інший мусить відбутися в Тернополі. Я бачу його в Тернопільському драматичному театрі.

Дуже вдячний всім моїм землякам тернополянам за допомогу у здійсненні моєї мрії — відзняти відео на мою пісню у рідному місті Тернопіль. Висловлюю щиру подяку всій команді Foto Time Studio: керівнику проекту Андрію Пуршаку, режисеру та стилісту Юрію Вітяку, стилісту Юлії Мадараш, режисеру монтажу Тані Колесник, відеографам – Андрію Шліхті та Ігорю Чорняку, фотографам — Олі Гайдамасі, Татьяні Бродзяк, Павліні Клак та менеджеру Христині Стрілковській. Також хотів подякувати візажисту Роксолані Ковалюк та перукарю-стилісту Ігорю Романцю.

Чотирнадцять років Володимир Трач співав у гурті «МенСаунд». У сольній кар’єрі три роки. Великий поштовх у здійсненні мрії сольного співака дав «Голос Країни». До Володимира «повернувся» Олександр Пономарьов. Залишив «Голос» у третьому раунді вокальних боїв. Однак після проекту почав співпрацювати з такими авторами, як Гайтана, Андрій Підлужний та Нанна. Записує пісні й працює викладачем у вокальній Академії Олександра Пономарьова. Незабаром співатиме на концерті пам’яті Миколи Мозгового, а восени прем’єра ще однієї пісні, автором якої є Гайтана.

Фото Foto Time Studio

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зйомки, #кліп, #літній дощ, #макара, #нічлава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини, #трач
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: