До воєнних небезпек і вторгнень на Тернопільщині готові (Фото, відео)

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Протягом трьох днів в Тернопільській області вдосконалювали свої військові навички члені загонів територіальної оборони. Саме сьогодні вишкіл також було проведено для керівного складу обласної адміністрації, структурних підрозділів ОДА, голів районних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад. Учасники вправлялися у стрільбі із бойової зброї, відпрацьовували розвідувальні навички, вчилися надавати меддопомогу на полі бою, а головне – випробовували себе на командну злагодженість.

Через військові навчання РФ поблизу українських кордонів, запланованих на вересень, загони територіальної оборони Тернопільщини провели навчання на злагодженість дій. Три дні на стрільбищі 44 бригади учасники загонів тероборони, а таких в Тернопільській області вісімнадцять, покращували свої ратні навики.

Також до вишколу залучили керівництво області та усіх районів і територіальних громад. Навчались стріляти з пістолетів, автоматів і кулеметів, покращили свою тактичну і медичну грамотність, а також відпрацювали механізми взаємодії між собою. То ж зустріти ворога, як стане така потреба, на Тернопільщині буде кому.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загони, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тероборона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: