Екс-голова тернопільської облради похизувався третьою дружиною

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Після розлучення з олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною екс-голова Тернопільської облради  Олексій Кайда втретє одружився. Тепер він змушений розриватися на два міста між Тернополем та Івано-Франківськом. Річ у тім, що нині 46-річний Олексій Петрович заступник міського голови Івано-Франківська, а  його обраниця 33-річна начальник відділу юридичної та кадрової роботи Тернопільської облради Наталія Дубас.

Дату одруження молодята тримали у секреті від загалу. Про те, що Олексій і Наталія — вже тепер одна сім’я, стало відомо, коли наречений зважився викласти спільний знімок у соцмережах, – повідомляє Високий замок.

Підписав — «Для тих, хто чекав фотографії…”.

Весілля у нас не було, — розповів Олексій Кайда. — Довго чекали на костюми від відомої львівської дизайнерки  Тетяни Палій.  Сфотографувалися у них. Влаштували собі подорож у Збаразький замок…

Утім, декому з користувачів соціальних мереж  це весільне вбрання видалося незвичним, екстравагантним як для такої події.

—  Що подарували своїй коханій? — поцікавилися ми у пана Олексія.

— Себе…

— У вас престижна робота в Івано-Франківську. У дружини така ж — у Тернополі. Де мешкаєте?

— Наразі розриваємося між цими містами. На вихідні я приїжджаю у Тернопіль. Поки що так, а там час покаже.  Це як у політика — “все залежить від політичної ситуації”.

Від першого шлюбу в Олексія Кайди є 20-річний син Богодар, навчається у Львівській політехніці. З другою дружиною — олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною, з якою прожили три роки, дітей не мали, розлучилися у жовтні 2016-го. У нинішньої “половинки” Олексія Кайди від першого шлюбу є донька Діана.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дубас, #кайда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: