«Покажемо твоє зізнання зекам і вони тебе…» Підліток, якого підозрюють у вбивстві тернопільської випускниці, розповів про погрози слідчих (Відео)

Опубліковано:
17 Серпня, 2017

Сьогодні у Тернопільському міськрайонному суді продовжували розгляд клопотання стосовно відправлення Василя Гнатюка на комплексну психолого-психіатричну експертизу до Львова. Проте під час судового засідання неочікувано для всіх підозрюваний заявив про інцидент, який трапився з ним дорогою до суду, повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на В курсі.

Читайте також

«Вони постійно ґвалтують дівчат, але ті залякані та мовчать», – криміналіст Костилєва про вбивство тернопільської випускниці
Сім’я ймовірного вбивці 17-річної дівчини відповість за свої провокації

За словами Василя, в той момент, коли він приїхав до Тернополя і чекав у машині, до нього підійшов працівник правоохоронного органу без службової форми і почав погрожувати йому фізичною розправою.

– Я сидів в машині, до мене підійшов поліцейський без форми і почав погрожувати: «Не заперечуй, що ти винен, бо я маю запис з Вишнівця, де ти зізнавався. Я дам його зекам у в’язниці і вони тебе…»

До того ж, Василь стверджує, що цього поліцейського в суді не було, але він без сумніву впізнав би його.

«Тим часом, суддя тернопільського суду Юрій Дзюбановський, який, порушуючи норми міжнародного права і права дитини, о третій ночі засудив Василя Гнатюка до утримання під вартою, сьогодні 17 серпня, не зважаючи на сенсаційну заяву хлопчика і адвокатів про погрози йому зі сторони поліції, виніс постанову про направлення Василя Гнатюка у психоневрологічну лікарню», – написала у Facebook експерт-криміналіст каналу СТБ Наталія Костилєва, яку батьки Василя запросили, аби вона провела незалежне розслідування.

Адвокати будуть оскаржувати це рішення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #випускниця, #мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: